Odontologia sota sedació o anestèsia general

A Petits Grans Somriures tractem els pacients amb l’ajuda de sedació conscient o anestesia general. El nostre centre està registrat, i té l’autorització del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per realitzar sedacions conscients endovenoses sota la supervisió d’un metge especialista en anestèsia i reanimació.

La sedació conscient és la tècnica anestèsica que té per objectiu intuir un estat de relaxació del pacient, conservant els seus reflexes protectors en tot moment. El pacient està en tot moment conscient i monitorat i pot reaccionar a diferents estímuls dins d’un estat de somnolència. Un cop recuperat de la sedació, el pacient no té cap record clar de la intervenció, ni de la seva durada.

En els casos més greus o que necessiten tractaments més llargs hem d’optar per tractar el pacient sota anestèsia general en el àmbit d’un quiròfan amb una clínica externa al nostre centre.

Un dels punts forts de l’Equip de Petits Grans Somriures es caracteritza per tractar els pacients que necessiten d’aquests serveis. Tenim establert un protocol per realitzar els tractaments odontològics convencionals, però amb el recolzament de l’anestesista de l’equip pels casos amb característiques específiques. Són casos poc freqüents, pels quals ens desplacem per garantir la seguretat del pacient i poder realitzar els tractaments dentals que d’altre forma no seria possible realitzar.

Segueix-nos a les xarxes:

WhatsApp chat