Qui som?

La història de la nostra clínica

Les Dres. Isabelle Brau i Marina Roura, vàrem començar amb aquest projecte dedicat a l’atenció a pacients amb característiques que els fan especials l’any 2009, conscients de les necessitats odontològiques que presenta aquest col·lectiu. La paciència i la perseverança ens van donar força per traçar un camí amb l’objectiu de millorar aquesta situació, començant amb un petit equip i moltes hores de dedicació.

Tot i que han passat uns quants anys, continuem amb la mateixa il·lusió que el primer dia, sempre intentant millorar l’atenció odontològica de cada un dels nostres pacients i adaptar-nos a les seves característiques personals.

En el 2019 prenem una decisió molt important, amb la mateixa il·lusió que ens va empènyer al principi, formem un equip amb la mateixa filosofia i dedicació als nostres pacients, modifiquem la nostra imatge i el nom per reconèixer la tasca de tot un equip de professionals de diferents sectors que fa realitat que continuem oferint una atenció especialitzada i individualitzada a cada pacient i el seu entorn, donem pas a PETITS GRANS SOMRIURES.

Ens agrada compartir els nostres coneixements i divulgar la informació necessària per millorar la salut bucodental dels pacients que ens donen la seva confiança. És necessari que tots els integrants de l’equip de treball de Petits Grans Somriures tinguem els mateixos interessos fomentant la salut del pacient i buscant per cada cas el tractament idoni segons l’edat, l’entorn i les necessitats específiques que presenti.

El nostre desig és continuar la tasca com a professionals de la salut en la província de Girona, oferint uns coneixements actualitzats als canvis que són presents en la nostra professió i fomentant hàbits saludables entre els més joves de la família.

Gràcies a tothom que forma part de la nostra família: treballadors, col·laboradors i pacients.

Valors i filosofia

La prevenció és la nostra màxima. La nostra filosofia és educar en prevenció per gaudir d’una millor salut bucodental.

A Petits Grans Somriures tractem al pacient en el seu conjunt, no només les seves dents. Ens adaptem a les necessitats de forma personalitzada oferint el nostre temps, la nostra professionalitat i el nostre espai.

Estem sempre disposats a explicar els tractaments que el pacient requereix i a aconsellar les mesures de prevenció necessàries per evitar futures patologies bucodentals.

A més, divulguem la millora de la salut bucodental fent xerrades en diferents àmbits tant des d’un nivell professional (llevadores, cuidadors, pediatres, etc.), com en escoles, llars d’infants, AMPES, i associacions.

Segueix-nos a les xarxes:

WhatsApp chat