Odontologia per a nadons

Per l’equip de professionals que conformem Petits Grans Somriures, l’atenció odontològica a nadons és un dels nostres pilars. No és comú veure pacients tan petits a les consultes odontològiques però per sort l’odontologia per a bebès és un concepte que va agafant força en la nostra societat. La situació ideal perquè un infant es familiaritzi amb la nostra professió és que sigui atès en les condicions ideals: amb un personal format específicament amb aquest objectiu i amb un pacient lliure de patologia.

En una situació ideal la primera visita de l’infant es realitza durant el primer any de vida, on els objectius de la visita són els següents:  en primer lloc la informació que el professional pot transmetre sobre la correcta introducció de les mesures d’higiene, alimentació i funcions de la cavitat oral. En segon lloc, la familiarització de l’infant amb el personal i el nostre entorn en una situació lliure de problemes bucodentals, i així la manipulació de la cavitat oral és menys invasiva

Per poder oferir una atenció odontològica i que no representi emocionalment una dificultat al pacient infantil creiem imprescindible que el nen es familiaritzi amb nosaltres abans de presentar qualsevol urgència, dolor o traumatisme.

Segueix-nos a les xarxes:

WhatsApp chat