Els espais

Entrada

Espai exterior que consta d’una zona d’aparcament de bicicletes per els pacients que venen a la clínica dental amb aquest mitjà de transport i unes vitrines decoratives.

Davant la clínica disposem de dos aparcaments reservats per persones amb discapacitat.

Recepció

Està format per dos mostradors i és on donem la benvinguda als nostres pacients i els acompanyem fins a la seva sala d’espera. És també allà on es reben les trucades i on es programen les visites per seguir els tractaments indicats en cada pacient. A més es poden trobar informacions varies en els taulells (tríptics) així com fotografies dels integrants de l’equip de Petits Grans Somriures.

Zona d’espera: Da Vinci, Beethoven, Plató i Narcís Monturiol

La clínica disposa de quatre sales d’espera, cadascuna ambientada diferent i dirigida als diferents grups d’edat de pacients que atenem. Les revistes i jocs adequats als nostres pacients son presents en les tres sales i amb un cartell amb la biografia d’aquests cèlebres personatges. A la sala Plató hi ha una zona habilitada d’estudi perquè els pacients puguin realitzar deures, i també un coffee break pels pacients i acompanyants.

Zona d’esterilització:

Espai de neteja, desinfecció i esterilització del material odontològic, equipat amb una cuba d’ultrasons, segelladora d’embossat, autoclau i incubadora per al control biològic del procés d’esterilització amb el registre i els tests de control dels cicles d’esterilització. Ambientat amb el cartell amb la biografia Marie Curie i el protocol d’esterilització del material clínic odontològic.

Espai d’emmagatzament de medicació d’emergència i desfibril·lador (DESA).

Zona d’higiene: 

Espai d’adequació del medi oral on ensenyem a realitzar una correcta higiene bucal i ens ajuda la TAT amb un cartell amb les instruccions dels passos a seguir. Ambientat amb raspalls i pastes de dents variades, amb la marioneta “MUNN” (Boca en Noruec), sonoritat MOON (blanc com la lluna). També exposem el rentat de mans com a part important en els hàbits higiènics abans de manipular raspalls de dents i aparells Intraorals.

Box de tractament:

Disposem de 4 boxes ambientats amb diferents personatges cèlebres.

El box Galielo Galiei és molt ampli, preparat per l’atenció dels pacients amb necessitats especials: equipat amb una grua per ajudar a la transferència de pacients i una zona reservada per realitzar sedacions amb anestesista.

El box Jules Verne és un box on hi ha annexada una sala per a entrevistes amb els pares i/o tutors.

El box Lucy Beaman és un box on es realitzen tractaments odontològics als adolescents així com també les higienes i els tractaments d’ortodòncia.

El box Walt Disney és un box de tractament per els nosaltres pacients més petits així com també on es realitzen les impressions necessàries per la realització de determinats tractaments.

Zones d’ús intern:

Magatzem: espai habilitat per classificar el material d’ús odontològic i registres de pacients.

Vestuari: espai habilitat per realitzar la higienització del personal abans d’accedir a l’àrea de treball.

Sala de màquines: equipada amb la maquinària necessària pel funcionament dels equips dentals i aspiració.

Zona de rentat i planxat dels tèxtils d’ús clínic.

Zona de revelat radiològic: espai equipat amb un lector de radiografies dentals digital sense ús de líquids per el procés de revelat convencional.

Segueix-nos a les xarxes:

WhatsApp chat