Odontologia per a diversitat funcional

A Petits Grans Somriures tenim odontòlegs formats per atendre pacients amb necessitats especials. Les persones amb algun grau de dependència són pacients que es consideren d’alt risc de patologia bucodental i requereixen un pla de prevenció i tractament especialment adaptat a cada cas.

Dos exemples són: les persones que tenen la funció motora alterada a mans o braços solen tenir dificultats que afecten l’hora de realitzar un raspallat dental eficaç i les persones que presenten una alteració de la funció mastegadora o deglució, a més de comportar una alteració en la posició de les dents que dificulta el seu raspallat, solen alimentar-se d’una dieta de fàcil masticació i amb alt contingut en carbohidrats que afavoreix l’aparició de patologia bucodental, tan càries com malaltia periodontal.

Per altra banda, les persones que tenen una discapacitat psíquica també es classifiquen en el grup d’alt risc de patir malalties bucodentals, ja que presenten limitacions de diferents graus que afecten la nostra àrea de treball.

A Petits Grans Somriures adaptem diferents estratègies per poder millorar l’estat de salut bucodental dels nostres pacients i afavorir que la visita al dentista no representi una dificultat afegida al manteniment d’una correcta salut bucodental.

Segueix-nos a les xarxes:

WhatsApp chat